15.5 C
Los Angeles
Thursday, March 27, 2025

Adrian Mutu: “Regret Decizia care M-a Impiedicat Sa Câștig Balonul de Aur

Mutu Tulburător: Fotbalistul Admise Regrete și Visează...

Descoperă Rețeta Secretă pentru Cel Mai Delicioas Ostropel de Pui în Postul Paștelui!

ActualitateDescoperă Rețeta Secretă pentru Cel Mai Delicioas Ostropel de Pui în Postul Paștelui!

Cel mai bine ostropel de pui pentru postul Paștelui!

Pentru cei care s-au pregătit să lase sec în timpul postul Paștelui, avem o rețetă simplă, dar care va face ca toată lumea să stea cu ochii mari. De obicei, în timpul acestor zile se recomandă să te hranești mai puțin și mai lent, dar astăzi suntem aici pentru o petrecere specială: un ostropel de pui care îți va face ochii să brâncete, chiar dacă e post.

Ingrediente: 2 pulpe sau 4 pulpi inferioare de pui (dacă vrei să dai o parte și vecinilor), vin alb de câteva luate pentru a nu rămâne cu norocul sticlist, un caneciu cu apă pentru a ne-ajuta pe noi sa-ramane pe scara dulciura-sareciu, ceapa mai mare (ca să pui un pic de personalitate), 2 ardei grași (pentru că sunt semnificativi atunci când se vorbesc despre gust), 2-3 roșii sau paste de roșii pentru a adăuga o nuance de culoare și intensitate, cimbru (este unul dintre cei mai importanți ingrediente în recepie, dar pe care foarte rarami sa-l mentionezi la întrebări despre gust), 1 frunză de dafin pentru a-adauga o noapte de somn in gura pana urmatoarea mancare, una sau doua căpățani usturoi (pentru ca adesea sunt necesare pentru a face gustul mai complex) și apoi sare și piper.

Mod de pregătire: Începe cu un prajitor foarte bine condimentat, carnea e prima parte importantă. Apoi, cand ai gătit carnea într-un aur de perla, stinge cu vin, ca pentru a-i da un pic mai mult de gust asupra, după care lasa sa fieara pana ajunge la scăderea perfectă. Pe parcursul tuturor acestor pași, nu uita să adaugi ceapa și ardeiul în amestecul general pentru a-ii da un pic mai mult de gust și textura.

Apoi, adauga roșile sau pasta de roșii, cimbru, frunza de dafin și apa. Lasă sa fieara, ca un clocot ce te pune la provoacație. Adaugă carnea cu atenție pentru a-și menține integritatea, iar dacă e nevoie, poți să adaugi mai multe litri de apa pentru a-i da un pic mai mult de gust si textură. Usturoiul este ultimul ingredient care trece prin frânerie și fiert, ca pentru a adăuga o senzație finală.

În cele din urmă, condimentează cu sare și piper, ca pentru a da un gust de finalizare si apoi poți servi ostropelul cu mămăliguța și murături. S-ar putea să crezi că e un pic prea mult la odată dar, vei vedea ca asta face totul sa fie mai delicioas. Cu cacatul timpului, te vei bucura de această retetă care va fi perfectă pentru post și nu numai.

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles