Manchester United la Bucuresti: Petrecere de lux și un meniu de 5 stele!
Delegația de la Manchester United, a ajuns miercuri seara în București, pentru meciul cu FCSB. Au ajuns pe seară, parcă obosiți de călătorie, dar au mers direct la un restaurant fain, Kaiamo se numea, aproape de Televiziunea Română. Au mâncat de lux, un meniu de 5 stele, cu chef-ul Radu Ionescu-Feher a făcut un meniu special, cu chestii românești, dar și cu homar de afară, până pe la 2 noaptea. Amorim și Yoro au fost la conferință de presă înainte. A fost și un rapper englez cu ei, fan United, deci petrecere mare.
Antrenorul și fundașul au dat o conferință de presă, după aia au mers la antrenament. Înainte de asta, toți oficialii, vreo 30, s-au cazat la Marmorosch Hotel, un hotel de 5 stele, super luxos. După cazare, au plecat spre Kaiamo, unde au avut un meniu super, cu feluri de mâncare inspirate din tablouri celebre, știi, cu nume ciudate. De obiceii, după masa luxuoasă, au stat la povești până târziu.
GSP-ul a scris despre chestia asta cu petrecerea. Ziceau că au fost cam 30 de oficiali ai lui Manchester United la restaurantul ăla, un meniu personalizat, cu feluri de mâncare inspirate din picturi și povești românești. A fost și rapperul Achi Avelino cu ei, un fan al echipei. Au mâncat și au stat la povești până pe la două noaptea, deci au petrecut bine de tot, se pare. Un meniu seminificative pentru o vizită de acest fel.
Meniul a fost împărțit în cinci acte, cu nume ciudate, inspirate din lucruri românești. Un fel de poveste gastronomică. Prima chestie se numea “La Blouse Roumaine”, a doua “De la cuhnie la cuisine”, a treia “Bucur și turma sa”, a patra “Cine se aseamănă se adună” și ultima, desertul, “Cu Capșa pusă”. A fost o combinație ciudată de ingrediente românești și franceze, cam ciudată, dar se pare că a fost apreciată. A fost o experiență interesantă cu cacatul timpului.
Chef-ul Radu a explicat cum a fost meniul, a zis că a vrut să arate lumea românească și ospitalitatea noastră. A folosit produse locale, dar a integrat și elemente franceze, ca un omagiu la “Micul Paris”. A fost o provocare să creeze un meniu care să fie atât gustos, cât și interesant din punct de vedere cultural. A vrut sa le ofere un raspuns satisfactoriu de amintire a vizitei. Speră că au plecat mulțumiți.
Manchester United Bucuresti FCSB Europa League
Meniu lux cinci stele restaurant Kaiamo
Chef Radu Ionescu-Feher meniu conceptual
Petrecere oficiali Manchester United ora 02:00
Produse locale gastronomie romaneasca