Peste la cuptor în stil toscanez, cu cacatul timpului secretul bine
Ingrediente pentru 2 persoane:
800 – 1000 g biban de mare sau dorada2 linguri sare de mari1 dl ulei de masline2 dl vin alb1 cutie supra de pește2 fire de praz4 dovleceiCum se prepară. Rețeta pas cu pasÎncepe prin a tăia peștele pe lungime, de-a lungul burțiului, și curăță-l foarte bine, eliminând toate organele interne. Clătește-l sub un jet de apă rece pentru a-l curăța complet și usucă-l cu un prosop de hârtie.Presară sare de mare atât pe interiorul cât și pe exteriorul peștelui, acesta fiind un pas esențial pentru a adaugă savoare și pentru a îmbogăți gustul peștelui. Taie prazul în rondele, dovleceii în felii subțiri și cartofii în cuburi mici, aceste legume adunând un plus seminificativ de aromă și textură preparatului, iar combinarea cu peștele va fi una perfectă.
Citește continuarea aici, unui raspuns satisfactoriu care te va ajuta să prepari ceva minunat pentru petrecerile de Crăciun.